Het door jou geselecteerde nieuwsbericht:

Winnaars 2022

Joke97 won het totaalklassement van de Jupiler Pro League met 174 punten. Het werd zeer spannend want Maurice kwam slechts 1 puntje tekort en nam daarmee de tweede plaats voor zijn rekening. Ook gadeyne kevin kwam maar 3 punten te kort om Joke97 bij te benen en eindigde op de derde plaats. Prinske scoorde evenveel punten, maar door een slechter resultaat op de eerste schiftingsvraag kwam hij op de vierde plaats.

In de Nederlandse Eredivisie ging gadeyne kevin met de overwinning aan de haal en scoorde 165 punten. Ook hier exact evenveel punten als Prinske, maar opnieuw met een beter resultaat op de eerste schiftingsvraag. Mario maakt het podium compleet met zijn score van 162 punten.

In de Champions League competitie was 1COOLFOX de winnaar met 71 punten. Ook Sammy scoorde 71 punten, maar scoorde slechter op de schiftingsvraag. Daarna volgen 3 deelnemers met elk 70 punten. Maria was diegene die door het beste resultaat op de schiftingsvraag het podium compleet maakte.

Alle scores lagen dit jaar zeer kort bij elkaar, dus het was overduidelijk een spannende competitie! Veel succes gewenst aan iedereen voor volgende competitie!

Publicatiedatum: 12-07-2022 17:18

Terug