Hoe werkt het?
In 5 simpele stappen leggen we je uit hoe simpel het is om mee te spelen met onze voetbalpronostiek. Dit is ons 5 stappenprogramma waarmee je jou gratis deelname omzet in leuke prijzen een eeuwige roem.

Inschrijven

Meespelen is zeer eenvoudig. Eerst en vooral moeten we natuurlijk weten dat je wil meespelen zodat we een plaatsje kunnen voorzien waar we jou pronostieken kunnen opslaan. Daarom moet je jezelf eerst inschrijven. Met een minimum aan gegevens zijn we tevreden. Om jezelf in te schrijven klik je gewoon op de link inschrijven. Geen schrik Voetbalpronostiek.be is volledig gratis!

Voorspellen

Nadat je bent ingeschreven kan je pronostieken doorsturen. Momenteel bieden we pronostieken aan voor de Belgische en Nederlandse competitie en de Champions League. Ook bieden we een Euromix competitie aan waarbij we enkele interessante wedstrijden uit andere voetbalcomeptities combineren. Je bent natuurlijk niet verplicht om aan alle competities deel te nemen. Je hoeft ook niet aan elke speeldag deel te nemen. Je kiest zelf waaraan en wanneer je deelneemt.

Afwachten

Nu is het natuurlijk afwachten wat de uitslagen zullen zijn. Hoe je de uitslagen wenst te ontdekken is natuurlijk je eigen keuze. Je kan naar het stadion trekken en de wedstrijd live bijwonen, je kan de wedstrijden gewoon thuis voor je TV volgen of je kan gewoon even de teletekst pagina's raadplegen. Hoe dan ook leveren de wedstrijden nu een extra portie spanning op. Als je deze spanning niet kan verdragen kan je ook gewoon afwachten tot wij de uitslagen ingeven op de website. Onmiddellijk krijg je een rangschikking voor de speeldag en worden de totaalklassementen aangepast. Het moment waar elke pronostieker wekelijks naar uitkijkt!

Winnen

Bij Voetbalpronostiek.be strijden we om 2 zaken. Het belangrijkste is de eer om na een slopende competitie tot pronostieker van het jaar gekroond te worden. Een titel die je vrienden groen van jaloezie zal doen uitslaan. Op de tweede plaats strijden we om pronomunten. Dit zijn munten die we toekennen aan de spelers die de beste resultaten halen op een bepaalde speeldag en in de overige klassementen. Met deze munten kan je vervolgens meedingen naar de prijzen die we op regelmatige tijdstippen verloten.

Extra's

Om nog wat extra spanning te creëren bieden we ook nog wat extra's aan die je zeker eens moet uitproberen. Zo kan je meespelen in een team, je kan deelnemen aan een voetbalquiz of je kan een gokje wagen op de uitslag van een bepaalde voetbalwedstrijd. Durf jij het aan om je zuur verdiende pronomunten op het spel te zetten?