Betfair

Bij Betfair heb je een zeer ruime keuze aan sporten om te wedden. Zo is er voetbal, tennis, F1, handbal, volleybal, boksen, skiën, am. football, golf, hockey, snooker,... Bij betfair kan je zowel zelf wedden als zelf weddenschappen aanbieden. Je kan dus zelf bookmaker spelen. Betfair speelt enkel tussenpersoon voor de twee groepen die enerzijds weddenschappen aanbieden en anderzijds ingaan op aanbiedingen. Op deze manier zijn de noteringen veel hoger dan bij andere bookmakers. Een ander extraatje is dat je zelf een notering kan aanvragen als je niet tevreden bent met de huidige notering. Stel dat je wil wedden aan een notering van 2, maar de hoogste notering is momenteel 1,9. Je kan dan gewoon ingeven voor hoeveel euro je wil wedden aan de notering van 2 en dan moet je gewoon afwachten of iemand op je aanbieding zal ingaan.

Er is ook een ruime keuze om geld te storten. Je kan onder andere betalen via kredietkaart, overschrijving, Moneybookers en NETeller. De meeste betalingsmethoden zijn gratis en de andere hebben een aanvaardbare prijs in vergelijking met hun concurrenten. Het betalingsschema van Betfair wordt beïnvloed door vele prominente online poker bedrijven in de wereld. Veel betalingsschema's hebben hun valkuilen en veiligheidskwesties, maar dat van Betfair is bedrijfszeker en geloofwaardig.

Op het aanmeldingsformulier zal je zien dat je een "refer and earn" code kan opnemen. Als je hier de code JFKH4LNER plaatst (normaal is deze vooraf ingevuld) krijg je een gratis weddenschap aangeboden ter waarde van £ 25 (of een equivalent hiervan als je een account in euro opent). Als je vervolgens actief participeert aan Betfair kan je een extra bonus van £ 3 tot £ 1.000 (of een equivalent in euro) verdienen.

Om je aan te sluiten klik je op onderstaande banner.

Go to Betfair.com

Is Betfair niet je favoriete bookmaker. Neem dan een kijkje bij Betway, Gamebookers, Expekt of Unibet.